uw groet
Mike Noye Dank jullie wel ! Super Tof dat mijn nieuwste single Gypsy Girl jullie piratenknaller van de week is ! Ketellapper fm Mooi muziek luisteren gezellig mee in Jubbega Buurman 57 Gooi er maar ff dikke.polka in kereltje

Beheerteam

Beheer team

today5 mei 2023 102 1

Achtergrond
share close
  • Piraten Team Sonido heeft een uitgebreid beheer team, waaronder diverse operators en admins zodat er altijd wel iemand in functie is om u te helpen Ook waken zij ervoor dat de sfeer gezellig en respectvol blijft in onze chatroom
  •  

Geschreven door admin

Rate it

Vorig bericht

Oprichting

Oprichting Piraten Team Sonido

Piraten Team Sonido is opgericht door de vrienden : DJ Char en DJ Flippo . Na een hoop ervaring op te doen bij verschillende stations op alle vlakken van radio gebied,  is er  na onderling overleg besloten om samen een ouderwetse piratenzender te starten zoals u vroeger op de FMband gewend was. Door de ervaring van vroeger op de FM en de hedendaagse online radio te koppelen hopen wij een mooi piraten station voor u te presentreren. Piraten Team Sonido […]

today22 februari 2023 100 6 3

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


licenties

Piraten Team Sonido beschikt over de juiste licenties via:Buma/Stemra en Sena

 

links

 

SPONSORS

0%
Don`t copy text!